– INGEN VILL HA SEX MED MIG!

    Uncategorized


Isabella har ett problem…

– INGEN VILL HA SEX MED MIG!

Även tjejer kan bli desperata efter sex. Titta bara på 26-åriga Isabella från Göteborg som vill medverka i porrfilmer, bara för att få kuk…

Det finns många anledningar till att tjejer söker sig till porrbranschen, nästan lika många anledningar som tjejer. Det kan röra sig om att dryga ut studielånet, att komma ur en tillfällig ekonomisk kris, att förverkliga sina sexuella fantasier, ja, skälen är oräkneliga. Men anledningen till att 26-åriga Isabella från Göteborg vill jobba med porr är nog lite udda för en tjej i hennes ålder. Hon vill starta en porrkarriär för att få sex!

– Så du får inte tillräckligt mycket sex i ditt privata liv..?

– Nej, och det är oerhört frustrerande. Jag försöker skicka ut alla tänkbara signaler till killar jag träffar, men ingen nappar. Antingen är killar väldigt korkade, eller också är jag inte tillräckligt attraktiv – jag kan inte hitta någon annan förklaring.

– Killarna kanske misstolkar dina signaler för att det verkar för bra för att vara sant..?

– Hmmm, i så fall måste jag bli ännu tydligare, och det betyder, i sin tur, att jag mer eller mindre måste bjuda ut mig, sådär utan vidare. Det vet jag inte om jag törs.

– Hur många killar har du haft sex med i ditt liv?

– Det är nästan så att jag skäms för att säga det, men det är bara tre stycken. Men en av dem – den sista – hade jag ett flera år långt förhållande med.

– Vad tycker du bäst om när det gäller sex?

– Jag älskar oralsex, både att ge och att ta.

– Brukar du ta satsen i munnen?

– Ja, det gör jag ofta. Och är jag på rätt humör, så sväljer jag också.

– Och nu vill du alltså spela in porrfilm..?

– Ja, jag har tänkt länge på det. Jag tror det skulle vara kul, och dessutom kanske jag äntligen kan få lite kuk.

– Tittar du mycket på porrfilm själv?

– Ja, flera gånger i veckan. Tyvärr har jag inte råd att köpa filmer, så jag tittar mest på streaming-porr på internet.

– Du nämnde tidigare att det var lätt att ragga upp dig… vad ska en kille göra för att du ska följa med honom och ha sex?

– Han behöver inte alls göra särskilt mycket. Det räcker med att han är glad och trevlig. Men det klart, en komplimang ibland är ju alltid välkommen.

– Vad är det mest spännande i sexväg du gjort?

– Jag hånglade grovt med en kille på killtoaletten i gymnasiet, medan de flesta av mina klasskompisar hängde över kanten till båset och tittade på. Han kom i min mun och efteråt gick jag lugnt ut från båset och fram till ett tvättställ när jag tvättade bort spermarester från mitt ansikte. Jag har nog aldrig sett så många gapande munnar förut.

– Blev det mycket snack i klassen efteråt?

– Ja, men av det positiva slaget. Jag har nog aldrig varit så populär hos killarna som efter den lilla episoden. Mycket populärare än vad jag verkar vara numera…


Related articles