JAG BLIR KÅT PÅ NAKENBADET!

    Uncategorized


Skånska Lucie, 28 år:

– JAG BLIR KÅT
PÅ NAKENBADET!

Det påstås ju att nästan alla kvinnor är mer eller mindre exhibitionistiska. Det är svårt att säga om det stämmer, men en sak är i alla fall säker: 28-åriga skånskan Lucie tillhör gruppen som definitivt gillar att visa upp sig och sin kropp…

28-åriga Lucie från Hässleholm är ingen blyg viol direkt. Tvärtom, hon gillar att ha sex inför publik, något som inte alla av hennes partner uppskattar. Och kan hon inte ha sex offentligt, så nöjer hon sig med att visa upp sig naken på Skånes nakenbadstränder.

– Det är en härlig känsla, att märka hur männens blickar sveper över min kropp, samtidigt som de försöker se oberörda ut. Men jag ser ju hur deras kukar hårdnar, även om de försöker hålla färgen och dölja det så gott det går.

– Så du hetsar avsiktligt upp männen på nakenstränderna?

– Ja, men jag gör det inte alltför tydligt. Jag vill ju inte att någon avundsjuk surkärring ska ringa efter polis. En sak som jag brukar göra när jag ligger på rygg och solar, är att sakta sära på benen när jag vet att det ligger en kille en bit ifrån mig som har full insyn. Jag brukar vara så våt i det här laget, att jag känner hur blygdläpparna öppnar sig, och killen knappast kan undgå att se hur våt jag är.

– Har det aldrig hänt att ditt hetsande övergått i mera handfasta lekar?

– Jo, det har hänt två gånger. Båda gångerna på ett nakenbad i närheten av Kristianstad. Ena gången hade jag sex med en kvinna i 50-årsåldern medan en massa män tittade på och runkade. Andra gången var jag så kåt att jag nästan våldtog en kille som legat och tittat på mig. Tyvärr kom han redan efter en halv minut eller nåt…

– Vad gör du annars, när du inte kåtar upp folk på nakenbad?

– Jag jobbar på kontor. På fritiden gillar jag att gå ut och ta en öl, eller bara vara hemma och titta på någon film. Jag joggar ganska mycket och försöker hålla mig i form, men det blir svårare att hålla vikten för varje år som går.

– Hur gammal var du när du förlorade din oskuld?

– Det var ganska sent, jag var nog 17 år.

– Hur många sexpartner har du haft sedan dess?

– Inte så många som man kan tro. Jag levde med en kille i flera år, och under den tiden var jag absolut trogen. Det var dessvärre inte han…

– Så det slutade i tårar..?

– Tårar? Nej, jag var förbannad och hotade att kastrera honom. Det var det sista jag såg av honom…

– Du har temperament..?

– Ja, mina föräldrar kommer från Tjeckien, och temperamentet kommer nog därifrån.

– Onanerar du ofta?

– Ja, flera gånger varje dag. Mest i sängen när jag gått och lagt mig, men jag brukar även pilla på mig på toaletter, både hemma och på diverse andra ställen.

– Använder du några leksaker när du smeker dig själv?

– Ja, tidigare hade jag en jättedildo, men numera använder jag en fantastisk liten sak som kallas We-Vibe. Den är helt underbar – kan få mig att komma i våldsamma G-punktsorgasmer.

– Så vad önskar du dig helst av allt om du får välja fritt?

– Att fortsättningen på sommaren blir fin, så jag kan tillbringa mycket tid på nakenbaden.


Related articles