PUMA SWEDE I NY STORFILM!

    Uncategorized


PUMA SWEDE I
NY STORFILM!

 

De stora etablerade porrbolagen i USA släpper nu påkostade högbudgetproduktioner på löpande band. Den senaste kommer från Wicked Pictures och är en porrparodi på Rocky Horror Picture Show. Och i en av de ledande rollerna ser vi svenska Puma Swede.

 

 

I Hollywood är ingenting heligt, och i princip görs det porrparodier på allt som produceras i ”den seriösa” porrbranschen. Folk vill ju se vad som egentligen hände, men som de aldrig fick se, i sina favoritfilmer.

Nyligen var det 35-årsjubileum för den älskade klassikern ”The Rocky Horror Picture Show. På bolaget Wicked Pictures tyckte man att det var en bra anledning till att göra en hårdporrversion av filmen. Så nu släpps alltså ”Rocki Whore Picture Show”, regisserad av Brad Armstrong.

Precis som i originalet så hamnar Brad och Janet på ett kusligt spökslott, men den här gången finner sig det pryda paret mitt uppe i en porrfilmsinspelning. Rollen som Brad – den charmige men motvillige hjälten – spelas av Rocco Reed och Janet spelas av Jessica Drake. Runt paret har man byggt upp en fantastisk rollista, som inkluderar de flesta stora namnen i Porrhollywood. Och som grädde på moset kan vi svenskar glädja oss lite extra. Svenska Puma Swede medverkar här för första gången i en större produktion.

Vi vet ju att dessa porrstjärnor kan knulla, men kan de verkligen sjunga och dansa?

Brad Armstrong:

– När vi sökte medverkande till filmen, så gick vi i första hand efter att de skulle vara så porträttlika rollfigurerna i originalet som möjligt. Och inte bara till utseendet, de skulle även klara att efterlikna mimiken hos skådisarna i förlagan. Visst, om de även kunde sjunga, så vore det ju bra, men det var inget absolut krav. Det var viktigare att de hade känsla för dramatiken, bra timing och en vilja att spela apa och ha kul.

Man höll audition i slutet på förra året, och större delen av branschens tjejer fanns på plats. Det tog bolaget tre veckor att hitta en ”cast” som de var nöjda med. När den delen var avklarad var det dags att ta itu med arbetet att sy upp kostymer till de medverkande. Och det rörde sig inte om vilka kostymer som helst – en mer fantasifull garderob får man leta efter.

Det är nog inte många som kommer att känna igen porrpuman Alektra Blue i full kostymering, men sättet hon knullar på är inget som man tar miste på – med eller utan kostymering.

Det är överhuvudtaget gott om stjärnor i filmen. Eller vad sägs om följande laguppställning: Jessica Drake, Alektra Blue, Kaylani Lei, Annie Cruz, Brandy Aniston, Kirsten Price, Lucky Starr, Nikki Hunter, Nikki Daniels och Puma Swede.

På den manliga sidan gör legenden Ron Jeremy ett bejublat inhopp. En milstolpe för varje porrtjej är att någon gång få smaka på Rons kuk, och Puma var inte sen att ta tillfället i akt. Svårt att säga vem som var mest belåten, Puma, Ron eller regissören. En bra scen blev det i alla fall…

De flesta sångnumren görs av professionella sångare medan porrskådisarna mimar. Undantaget är Jessica Drake, hon sjunger faktiskt själv, och hon gör det riktigt bra.

– Jag har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv, men slutresultatet blev faktiskt inte så dumt. Jag tycker att jag kan stå för min sånginsats.

Så om ni vill se en riktigt mustig porrfilm med porrskådisar som ni aldrig tidigare sett dem. Ja, då ska ni se porrfilmen ”The Rocki Whore Picture Show”. Stor underhållning och hög runkabilitet utlovas.

 


Related articles