Sexpartyt!

    Uncategorized

008 08186

Sexpartyt!

Jag bodde en tid i Köpenhamn. Där kommer jag ihåg – gick det att köpa sexleksaker som på danska har sexlegetøj från en shopp som hettar Mshop, och blev inbjuden på ett sexparty. Vi var fyra killar som träffades en onsdagskväll hos Anne. Anne var en stor kåt brunett som bjudit in sin lilla blonda väninna Sanne. Flickorna hade ordnat med biografsittning och en p-rulle spelades på videon.

Det var lite spänt i början eftersom alla inte kände varandra, men efter en drink och lite filmtittande lättade stämningen. – se okså pleasurer.se

Flickorna försvann en stund och när de kom tillbaka hade de bytt till var sitt raffset. Anne hade ett ljust och Sanne ett svart. De drog fram en stor madrass på golvet och ställde sig framför oss och smekte varandra. När de klätt av varandra ställde de sig på knä och tog hand om två killar var. Sanne öppnade gylfen på Bengt och när hon tog fram kuken såg jag att han var extremt välutrustad. Den var i sitt halvstyva tillstånd så grov att Sannes hand knappt nådde runt, och den var mycket lång. Jag kände en tagg av avundsjuka som snabbt övergick i fascination när Sanne började runka oss och jag såg Bengts kuk växa till sin fulla längd.

Anne meddelade att det skulle vara gummi på för att undvika obehagligheter. Alla accepterade detta och Sanne rullade vant gummin på våra kukar och började växelvis suga oss medan vi smekte hennes bröst och skrev.

Vi lade oss på madrassen och medan Sanne sög mig kröp Bengt in mellan hennes ben och riktade in kuken. Trots att Sanne smorde glidmedel i springan och skrevade brett hade Bengt svårigheter att tränga in.

Jag såg fascinerat på hur kukhuvudet pressade isär de bulliga och rakade blygdläpparna tills de såg ut som en mörk ring som kramade runt kukskaftet. Bengt tryckte till och den gled ryckvis in. Efter en stunds bökande hade fittan anpassat sig och hela kuken försvann in i Sannes underliv. Hon lade sig tillrätta med en belåten suck medan Bengt knullade med långa drag. Jag ställde mig över henne så att hon kom åt att suga mig. Sanne lekte skönt med tungan på skaftet och ollonet innan hon sög in kuken. Det var mycket upphetsande att bli sugen samtidigt som jag såg Bengts kuk glida in och ut i henne.

Bengt ökade takten och det hördes ett pikant smackande när deras kön möttes. Efter några djupa stötar rosslade Bengt belåtet och det gick för honom. Han drog sig långsamt ur och det välfyllda gummit hängde och dinglade från den nu halvstyva kuken. Sanne torkade snabbt av gummit med en bit hushållspapper och hjälpte honom att trä på ett nytt. Hon började på nytt suga hans slaknande lem medan jag, med stigande upphetsning, intog den lediga platsen mellan de utspärrade låren. Fittan kändes lite svullen och kladdig. Jag lekte med kukhuvudet i springan innan hon tog tag i kuken och styrde den rätt. Långsamt gled jag in i hennes fuktigt välkomnande fitta.

Trots besöket av Bengts stora kuk, kramade glidmedlet och gummit den som en mjuk, fuktig handske kring kukskaftet. Sanne var mycket skön att knulla. Varje gång jag stötte i botten smekte livmodertappen pikant mot ollonet. När hon började smeka pungen med handen dröjde det inte länge förrän det slog gnistor i ryggslutet och jag tömde satsen i henne. Jag drog mig långsamt ur och Bengt övertog på nytt min plats och började återigen knulla henne.

Jag tittade mig omkring och såg i andra änden av madrassen att Preben och Anders var i full färd med att sätta på Anne.

Sanne drog av mitt spermafyllda gummi och rullade på ett nytt. Hon började på nytt suga och runka mig och jag fick snart stånd igen. När Bengt ökade takten i andra änden åkte hon fram och tillbaka på madrassen medan hon försökte hålla kvar min kuk i munnen.

När Bengt nöjt drog sig ur kröp hon upp på huk över mig. Med ena handen styrde hon in kuken och sänkte sig långsamt ner på den. Jag tog tag om hennes fasta lilla bak och började jucka henne upp och ner över kuken.

Hårstubben på hennes rakade fitta kittlade pikant och jag njöt av att känna hennes kladdiga värme mot skrevet. Jag smekte brösten och insidan av hennes strumpklädda lår. Hon var både liten och vältränad så hon orkade jucka länge. I ögonvrån såg jag att hon runkade Bengt med ena handen. Efter en stund kunde jag inte hålla igen längre utan sprutade rakt upp i henne.

När det gått för mig satt hon kvar medan kuken slaknade och Bengt ställde sig över mig så han kunde suga. Det var mycket upphetsande att ligga kvar med kuken i henne och se när hon sög Bengt. Hon gned sina stubbiga blygdläppar mot mitt skrev och snart började det rycka i kuken igen.

Vi kröp över till Anne. Medan Bengt knullade henne bakifrån sög hon mig och runkade Preben samtidigt som han slickade Sanne. Anne sög om möjligt bättre än Sanne och när vi såg Prebens kuk glida in i Sannes fitta samtidigt som hon sög Anders blev vi så upphetsade att det snart gick för oss alla sex igen.

Vi satt länge och drack öl och pratade om vad vi gjort innan Anne och Sanne visade vad man kunde göra med Bengts jättekuk. Trots ett mått av avundsjuka gjorde vi andra killar vad vi kunde för att tillfredställa flickorna och oss själva.

När jag gick hem den kvällen var jag både nöjd och utpumpad och jag bestämde mig för att deltaga i flera fester med Anne och hennes väninnor om jag blev bjuden – och det blev jag.

Festprissen


Related articles