En sexhistoria!

    Uncategorized

En sexhistoria!


En sexhistoria!

Det hände förra sommaren, mitt livs största och smaskigaste sexupplevelse.

Jag jobbade i en bar på Rhodos som bartender, och trots att jag inte är någon grekisk charmör precis, betydde det kvinnor. Kvinnor i alla åldrar av alla nationaliteter och jisses, vad man fick knulla.

Visst, jag hade väl lärt mig ett och annat trick av grekerna, charmörerna som fick vem som helst i säng hur de än såg ut. Men just att jag var blond, lång och skandinav gjorde sitt till också. Kvinnorna hade liksom en helt annan syn på mig.

Så kom kvällen jag tänkte berätta om, ungefär mitt på säsongen. Den allra värsta ruschen av gäster hade ännu inte startat, så jag hade tid att spana runt i lokalen och kolla folk som började droppa in. Mina ögon fastnade direkt på ett par tjejer i 20-årsåldern, att döma av utseende och klädsel britter.

De var klädda i moderiktiga A-formade minikjolar och tajta satinblusar, så att knapparna spretade vid brösten.

Kanske lite väl unga för min smak. Jag tyckte om äldre kvinnor eftersom de var lättare att få dit man ville. Och de äldre kom ofta till ön just för att knulla och inget annat.

Men det som avgjorde det hela var den blonda tjejens enorma bröst och det faktum att de faktiskt tittade rakt på mig och fnittrade med huvudena ihop. Intressant tyckte jag.

Jag log en smula och väntade en stund, om det skulle dyka upp en herre eller två från toaletten, som skulle visa sig vara deras sällskap. Det gjorde det inte.

Jag lade upp ett stort leende och riktade det mot deras bord. Den blonda tjejen svarade med ett lika stort leende och med att sära på benen en aning där hon satt. Fittan lyste röd och härlig. Hon hade inga trosor – vilken kåting.

Det bultade hårt i mina byxor och kvällen hade bara börjat. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Så släntrade de fram till baren och satte sig på ett par lediga barstolar. Vi konverserade en stund och mycket riktigt, som jag trodde från början, var de från England. Min engelska hade förbättrats under sommarens gång, trots det förstod jag inte riktigt när den blonda tjejen plötsligt frågade:

– D’ya wanna shag?

– Shag, sa jag och såg säkert ut som ett frågetecken.

– Yes, sa hon. You know, fuck.

Att hon ville knulla var det ingen tvekan om, men nu..?

Vilket jag också frågade henne medan jag tittade mig uppgivet omkring. Baren började fyllas och beställningarna på drinkar komma in. Jag hade redan fullt upp med att samtidigt försöka skaka fram drinkar och underhålla tjejerna. Men så kom jag ihåg den molande känslan i kuken och plötsligt var den styv igen. Och tanken på att knulla denna tjej där och då, med en gång, gjorde inte saken… mjukare.

Hon tittade på mig och jag förstod att hon väntade på svar. Jag sa till den andre bartendern att jag behövde gå på toaletten, klev ut ur baren och tog hennes hand.

Småspringande kom vi till bakdörren och gården utanför. Risken var visserligen stor att någon skulle komma, kanske till och med chefen. Men det kunde det vara värt. Det fanns ju fler barer på Rhodos. Jag tryckte upp henne mot dörren, medan jag fumlade med gylfen. Hon var med på noterna, klängde sig fast runt min hals med benen runt min midja. Jag visste ju att där inte fanns något i vägen, så jag stötte kuken rakt upp i fittan och hon stönade djupt. Jag höll händerna om hennes runda bakdel och lyfte henne upp och ner, samtidigt som jag juckade. Hennes andhämtning blev snabbare och snabbare. Hon slet och drog i mitt hår och jag försökte kröka nacken neråt för att nå hennes bröst med munnen. Det gick inte. Istället koncentrerade jag mig på att få upp hennes blus med munnen och vips åkte knapparna upp. Och där fick jag en hård bröstvårta i munnen. Jag sög girigt på härligheten och hörde att hon skulle komma när som helst. Jag juckade fortare och kände att jag också skulle komma. Då såg jag att en av kökskillarna stod i fönstret ut mot bakgården och tittade på oss. Till min egen förvåning gav det mig en kick och utan förvarning sprutade sperman hejdlöst in i hennes fitta. Jag skrek rakt ut och det gjorde hon också. Hela hennes kropp skakade som av kramper och jag stötte kuken hårt och djupt ett par gånger till, medan orgasmen varade.

Vi stod stilla ett par sekunder för att hämta andan. Plötsligt började tjejen att fnittra. Jag tittade undrande på henne och förstod sedan att hon också hade upptäckt killen i fönstret. Men det verkade inte bekomma henne ett dugg – vilken tjej.

När jag kom tillbaka till baren tänkte jag lite besviket att det var ju inte en snabbis jag hade velat ta med denna tjej. Att få klämma, ligga eller kanske till och med knulla hennes stora bröst, var mer vad jag hade haft i åtanke. Vad jag inte visste då var att tjejerna hade fler planer för kvällen. Det var fullt ös i baren och jag såg, medan jag jobbade att tjejerna drack ganska rejält. Så satte DJ:n på låten “Macarena” och tjejerna klev upp på baren och dansade, ena armen fram, andra armen fram, händerna upp i håret…

Det hördes visslingar och folk stod upp och skrek. Vi i baren hade verkligen VIP-platserna, för vi… vi såg allting.

Förtjust, som ett barn över en chokladkaka, skulle jag skoja lite och gick närmare, som för att kika ordentligt, under brunettens kjol. Då satte hon sig rakt på mitt ansikte med anus mellan mina ögon och hennes våta och håriga fitta i jämnhöjd med min mun. Jag fann mig snabbt och stack ut tungan och lekte lite. Hon for upp, vände sig om och log utmanande mot mig. Hon fortsatte att dansa, rörde underlivet i takt med musiken och höll fast min blick hela tiden. Kuken reste sig igen. Vad skulle jag nu göra?

Natten började lida mot sitt slut. De två tjejerna fortsatte att dansa, dricka och de kastade emellanåt en blick på mig och log konspiratoriskt. Det gav mig hopp om en fortsättning med de stora brösten – eller varför inte brunetten?

Mitt skift tog äntligen slut och jag vinkade den blonda tjejen till mig.

– Vad ska du göra i natt? frågade jag på engelska.

– Jag skulle gärna vilja följa med dig, sa hon och tittade bort mot brunetten. Men min kompis… Om du inte vill ha oss båda, förstås.

Gulp! Menade hon vad jag trodde att hon menade? Båda två, tänkte jag och sa det tydligen högt också, för blondinen frågade:

– Vill du inte? Vi behöver inte om du inte vill…

– Jo, jo, utbrast jag, men kunde fortfarande inte riktigt förstå vad de menade. Det blev jag snabbt varse om.

Vi gick alla tre, arm i arm, till tjejernas hotell och deras rum. Jag hann knappt stänga rumsdörren förrän brunetten lade handen på min kuk och började smeka utanpå jeansen. Hon sträckte sig upp och kysste och sög på min hals. Bakom henne såg jag blondinen, som hade fått upp knapparna på sin blus och som smekte sina bröstvårtor. Hon rullade fingrarna runt, runt vårtorna och klämde dem sedan mellan pekfingret och tummen, medan hon tittade på oss. Hennes tunga for runt läpparna.

Brunetten öppnade min gylf och tog tag i kuken med ett plötsligt och hårt grepp. Jag stönade högt. Det kändes underbart. Hon tog ut kuken ur byxorna och tog in den i sin mun. Hon lekte först med ollonet, klämde med läpparna och rullade runt med tungan. Sedan sög hon in hela kuken i munnen. Jag fick ta tag i väggen för att inte falla av vällust. Hon slickade och sög medan jag smekte hennes hår och tittade på blondinen.

Blondinen tog av sig kjolen och började smeka sig själv över hela kroppen. Sedan tog hon en stol, satte upp ena benet på stolen och blottade hela fittan. Hon fortsatte att smeka sig själv. Under tiden sög brunetten min kuk och klädde av sig själv. Plötsligt slutade hon tvärt och gick till sin kompis vid stolen. Tjejerna började kyssa och smeka varandra. De smekte varandra på brösten och brunettens ena hand smög sig ned till blondinens fitta, vilken hon började smeka vilt och vant. Blondinen gnydde och stönade. Brunetten ställde sig ned på knä och slickade blondinens fitta. Jag såg att blondinen knappt kunde hålla sig längre.

Jag drog av mig byxorna, slet av mig skjortan och ställde mig bakom blondinen. Jag körde upp kuken i blondinens fitta och knullade, medan brunetten fortsatte att växelvis slicka och suga hennes klitoris och vad som fanns tillgängligt av min kuk. Det gick för blondinen, och det var nära att gå för mig också, men blondinen drog sig snabbt undan och brunetten tog min hand och körde upp tre av mina fingrar i hennes blöta fitta. Det var för mycket. Jag vände snabbt på henne och körde in kuken bakifrån. Jag knullade fortare och fortare och kände plötsligt den blonda tjejen bakom mig, pressande sina bröst mot min rygg och hennes händer runt min midja. Brunetten drog mina händer till sina bröst, så att jag kom att stå lutande, och jag klämde och smekte brösten, medan blondingen lutade sig mot mig och smekte roten till min kuk. Brunetten krökte ryggen när det gick för henne och ännu en gång skrek jag rakt ut, när sperman sprutade in i fittan.

Vi lade oss alla tre i dubbelsängen, fnittrande och smekande. Det tog inte allt för lång tid att få kuken att resa sig igen och tjejerna ställde sig på alla fyra i sängen och började att växelvis slicka och suga kuken. Sedan ställde de sig på alla fyra med bakdelen mot mig och jag roade mig med att köra in kuken först i den enas fitta och fingrarna i den andras, och vice versa. Tjejerna ömsom stönade av extas, ömsom stönade av besvikelse.

Till slut fick jag lägga mig ned på rygg, med brunetten över mitt ansikte och blondinen sittande grensle över min kuk. Hon hjälpte kuken in sin fitta och började röra sig roterande. Jag slickade och sög brunettens hårda klitoris och masserade hennes bröst. Blondinen rörde sig upp och ned, upp och ned, och det började gå för mig. Då drog sig blondinen undan, tog tag i min kuk och började runka. Brunetten vände sig om, fortfarande med fittan vid min mun, och började slicka min kuk. Båda två slickade medan blondinen runkade och sperman sprutade rakt upp i deras ansikten. De slickade upp sperman från min kuk och sedan varandras ansikten. Och jag, jag var lycklig som få.

Vi somnade alla tre, och tyvärr skulle tjejerna åka hem dagen efter, så det blev aldrig något mer. Men jag glömmer aldrig den natten.

Bartendern


Related articles