Möte i viken!

    Uncategorized

Möte i viken!

Möte i viken!

Så fort någon börjar tala om för tidig utlösning blir jag på dåligt humör. Efter att ha varit gift med en man i fem år som haft den där åkomman, eller vad man nu ska kalla det, så vet jag vad jag talar om.

Det första året var väl ganska okej, men sedan var det som om han förätit sig på mig. Hans virilitet mattades snabbt och under de två sista åren hände det att det gick för honom medan han låg och smekte mig före det tänkta knullet, som naturligtvis aldrig blev av.

Allra otäckast var det vid de tillfällen, då han äntligen trängde in i mig och fått mig upphetsad. Efter de första inledande stötarna sprutade han i mig, och även om han försökte riktigt tappert att fortsätta för att tillfredsställa mig, smalt hans kuk som den varit gjord av stearin inne i fittan och så var det slut med den lilla glädjen.

Hur många gånger hade jag inte legat där fruktansvärt otillfredsställd i min äktenskapliga säng med en man snarkande vi min sida. Tanken på skilsmässa, innan jag nådde de 30 åren hade föresvävat mig vid åtskilliga tillfällen. Det var ungefär då som jag började fundera på att skaffa mig en älskare.

Detta var fjärde semestern vi firade nere på den lilla Medelhavsön Lagosta. Den här dagen liksom alla föregående semesterdagar hade räkfiskaren kört mig i sin motorbåt till Carmaviken, en underbar liten flik av Adriatiska havet, där jag fick råda alldeles ensam över Lagostas finaste badvatten. Stället låg alltför långt bort från turisthotellen och den övriga bebyggelsen, för att någon skulle leta sig hit.

Trodde jag.

Men så småningom upptäckte jag att det stod en karl och kikade på det motsatta strandkrönet. Han stod däruppe och spanade i sin kikare över havet och längs stränderna. Liksom för att övertyga sig själv att han var ensam.

Först reagerade jag surt över att en inkräktare hade hittat ut till min tillflyktsort. Men trots allt kändes det skönt efter ett tag med en människa i närheten, även om badviken i fortsättningen inte skulle tillhöra mig ensam.

Så efter ett par tre dagar upptäckte han mig. Jag såg det tydligt, för den svepande rörelsen med kikaren stannade plötsligt upp, nästan som om han fått kramp i armarna.

– Glo du! mumlade jag halvhögt, där jag låg utsträckt på rygg i all min nakenhet.

Och visst glodde han. Jag trodde aldrig han skulle ta kikaren från ögonen.

Genom halvslutna ögon såg jag honom sedan traska ner till strandskoningen, kasta av sig och stå på huvudet i det djupblå vattnet. Allra mest upphetsande var att han var lika näck som jag. Jag registrerade lemmens ovanliga längd, då den likt en klockpendel, stor och vit, svängde av och an under hans mage.

Men då han med bestämda simtag satte kurs rakt mot mig blev jag lite skärrad. Det är en sak att tänka “fula” tankar – en helt annan att genomföra dem.

Förskräckt drog jag ihop benen och dolde musen så gott det nu bara gick. Strax därefter hade jag honom tätt inpå mig.

Och som jag stirrade. Vattnet rann om hans kropp och den hiskeligt stora kuken svängde väldigt av och an mellan hans lår. Som en stor, vit batong…

– Ssch, skrik inte, sa han. Det är bara jag.

Kunde man inte ge sig fan på det, han var svensk han också.

– Kan jag inte få krypa ner hos dig en liten stund? sa han och log så jag blev alldeles yr i huvudet. Bara en liten, liten stund, va..?

– Men… men…

– En liten stund bara…

Jag suckade otåligt, men måste inför mig själv erkänna att jag var ganska tänd på honom. Han var lång och blond och såg nästan oförskämt bra ut. Sakta kände jag honom komma in över mig med sin våta kropp. Försiktigt, lite trevande, började han smeka mig.

– Känner du hur jag kommer med handen? Över magen och genom lilla tofsen?

Jag var förlorad. Vi låg och hetsade varandra och jag kände hur mina pulsar började bulta allt snabbare och snabbare…

Usch, det var ju hemskt. Här låg jag och blev alldeles stenkåt medan den vilt främmande karln trevade och smekte över min kropp. Mina blygdläppar var redan alldeles slippriga, och när han rotade in med handen mellan mina lår, gick det en het vällusttryckning genom hela min kropp. Kittlaren var stor och svullen och i hålet kliade det alldeles infernaliskt.

Jag fattade tag om hans stora vita kuk och riste den lätt. Den var hård, grov och lång, en kuk helt i min smak. Raskt körde jag in mitt långfinger i hans stjärthål och kände samtidigt hur kuken riktigt hoppade till i min andra hand medan jag gjorde det.

Han började slicka och suga på mina bröst och tuttar, så de blev hårda och styva. Sedan tog han sig med tungan vispande längre och längre ner.

Kvickt snodde jag runt och lade mig flämtande på mage, och han slickade mina stjärthalvor alldeles blöta. Han vred runt mig så att han bättre kunde komma åt vad han sökte. Det var nära att jag kom redan då han snusade in med ansiktet i min mus. Jag var slirig och våt och hans kinder blev alldeles blöta i jakten på min uppsvullna lilla kittlare. Han sög, slickade och småbet om vart annat. Mina händer slet i hans hår så det måste ha gjort ont när det gick för mig. Jag flämtade till och det blev alldeles svart för ögonen. Sedan låg jag en lång stund som en halvdöd fisk och bara flämtade. Han lade sig ner jämte mig och började suga och kyssa mig och halsen. Då satte jag mig käpprak upp och sa:

– Nu, nu du, nu ska du få känna på något skönt.

Sedan kröp jag ner över och tog hans härligt stora kuk i munnen. Jag sög och sög, slickade och smånafsade i den skälvande kuken.

Ena stunden hade jag hela kuken i mig ända till roten, och den andra lekte jag bara med den yttersta spetsen av ollonet, småbet lekfullt och smekte fjäderlätt med tungan. Jag slickade runt hela pungen så den blev alldeles genomvåt av min saliv. Det var nära för honom nu, det såg jag, för han himlade med ögonen och juckade mot i ett allt hetsigare tempo medan jag sög av honom. Och så – sekunden efter – kom han med ett hest vrål. Jag svalde begärligt i mig av den framvällande kukvällingen, i klunk på klunk… Jag blev otroligt kåt av det själv.

Jag måste säga åt honom att knulla mig innan kuken slaknar, tänkte jag, lade mig kvickt i färdigställning, gungande utmanande uppåt med underlivet och sa åt honom att göra de Och det gjorde han mer än gärna. Det slurpade till när kuken slank in i det kullriga fittköttet och jag slog ut med benen och gjorde mig helöppen och fin. Så började jag möta hans knyckiga stötar med hårda motjuck.

Jag vältrade mig i alla sköna könsord jag kunde komma på. Vrålade ur mig dem på ett sätt som jag aldrig gjort tidigare. Varje ord, varje nytt uttryck fick min kropp att skälva och rista våldsamt under honom.

– Pippa mig, din knullmarodör där! Kör in picken hårt i mig. Din pick, pick, pick… Åh kuken, stora kuken, KUKEN, KUUKEEEN!

– Långt inne i din goa fitta, min kåtpulla där. Din slemmiga, hala kutta…

Mina höfter lyfte honom, kastade venusberget hårt mot hans blygdben. Jag vred fittan i cirklar runt hans kuks ådriga pelare.

– Att, att, det… det kan vara så djuriskt… djuriskt härligt, flåsade jag. Att du i mig… du inne i mig… du-du-du. Du! Aj, oh, oh nu snart. Åh, din jätekuk, åh..!

– Här och här, sa han och kastade ner hela sin tyngd över min darrande, svettiga kropp. Här, här, här, här här…

– M-m-mer, svarade jag. Hårt och fort… hårt… Det svi… det kommer nu. Nu-nu… Nu snart, det går i… ja-ja-jaaa!

Min kropp dängde och flängde honom upp och ner, upp och ner i en otrolig vansinnestakt.

Jag lyfte hela stjärten högt, högt upp, med honom fortfarande djupt begravd i mig. Jag pressade knäskålarna mot mitt huvud, klamrade mig desperat fast vid dem med händerna, tryckte hårt mot mitt grimaserande ansikte.

Jag var vidöppen, våldsamt utspänd och han kom inne i min fitta. Längre in än han hittills varit, tyckte jag. Kukrotens yviga hårbuske blandades med mina mushår, fuktades av min fittas utsipprande safter.

Han stönade i ett när han kom. Min fitta sög ur honom varje droppe sperma. Den drack, sög, tuggade, kramade, sörplade, vrängde kuken ut och in i orgasmens pinande sista sekunder.

Efteråt låg vi länge tysta och bara vilade ut. Det var skönt det också. Jag var alldeles yr i huvudet en lång, lång stund efteråt. En bättre älskare än honom hade jag nog aldrig tidigare upplevt. Och jag brann av längtan av att snart få göra om det med honom igen.

Försiktigt trevande smekte jag mig ner mot den slappa, vita kuken, nöp lite lätt i det tunna skinnet, drog tillbaka förhuden, så det tunga tomatstora ollonet kom fram. Sedan började jag runka åt honom.

Det ryckte i staken, och så fort jag slurpat in med den i munnen, reste den sig sakta och majestätiskt till ett nytt, härligt stånd.

Hett flämtande kom han in över mig igen. Och nu upplevde jag igen den fulla lyckan. Hans stora, kraftiga kuk lämnade inte min varma fitta för en sekund. Lika spänstigt stor blev den kvar därinne, och efter någon stunds stillestånd, medan bäraren av denna gudomliga batong ägnade sig åt att suga mina knoppande hårda bröstvårtor, började den igen, röra sig i min nu skvalpande våta fitta.

Jag vet inte hur länge vi höll på. Tid och rum försvann. Det gick för mig mest hela tiden och jag var alldeles borta för världen.

Först när räkfirskarens utombordare hördes bakom udden, gled flämtningen av mig. Sedan sprang han ner mot stranden där han elegant dök ner i vikens vatten. Under hans mage svängde den stora, härliga kuken av och an likt en klockpendel…

Redan nästa dag, dagen därpå, tredje och den fjräde dagen upplevde jag samma högtidsstunder på den karga, men ack så sköna stranden av Carma. Sedan var tyvärr främlingen tvungen att ta farväl för alltid. Han skulle resa hem, sa han. Säkert till en annan längtande mus, tänkte jag.

Ja, och där slutar min historia. Min man och jag lever numera skilda åt. Och ni kanske förstår varför jag blir på så dåligt humör så fort någon börjar tala om för tidig utlösning. Främlingen jag mötte i Carmaviken lärde mig motsatsen, för han kunde hålla på nästan hur länge som helst. Framför allt fick han mig att på allvar att förstå vad jag gått miste om.

Men det ska jag ta igen nu då min man har flyttat, för visst måste det väl finnas fler främmande kukar för min kåta fitta. Sanningen att säga så vet jag det redan, för i natt hade jag två stycken, och om det rätt inte gick upp mot främlingen på Carma, var det ganska sköna de också.

Angelika


Related articles