Nytädning i sexlivet!

    Uncategorized

Nytädning i sexlivet!

Min flickvänoch jag hade varit ihop i nästan två år. Till en början hade vi haft ett väldigt hett och intensivt sexliv. Det kunde hända att vi Billiga sexleksakerde flera gånger om dagen, om tillfälle gavs. Vi brukade mötas på olika offentliga platser och det blev till en sport att se hur långt vi kunde gå utan att bli upptäckta. Några gånger var det naturligtvis väldigt nära. Jane brukade låta ganska högt när hon fick orgasm och ibland var det svårt att dölja vad vi höll på med, även om försökte vara så diskreta som möjligt.

Men allt detta gav bara en extra krydda, något som gjorde sex till något spännande och lite farligt, snarare än tryggt och invant. Vad som hände är egentligen ganska oklart, åtminstone för mig.

Tiden gick och det började bli mer och mer rutin att ha sex. Det blev alltmer sällan som vi hade tid och ork. I bästa fall kunde det bli ett par gånger under någon helg, men det kunde lika gärna gå veckor utan att vi kom varandra intimt nära.

Men det fanns trots det hela tiden en grund av kärlek och ömhet mellan oss, och det var kanske det som kom oss till hjälp och räddning i den laddade situationen som uppstod vid ett alldeles speciellt tillfälle.

En dag blev jag uppringd på jobbet av Jane. Hon berättade att hon hade fått oväntat besök av några gamla vänner från Lund och att hon tänkte gå ut och äta middag med dem på kvällen.

Egentligen hade vi tänkt oss en mysig hemmakväll och jag blev därför ganska sur. Det måste också ha hörts på mitt tonfall för Jane reagerade häftigt och det hela utmynnade i ett ordentligt gräl i telefonen,

Det slutade med att hon slängde på luren efter att ha sagt att hon inte brydde sig om vad jag tyckte. Hon skulle träffa sina vänner i alla fall. Till saken hörde också att jag visste vilka hennes vänner var, och jag kände mig inte alltför road av att hon skulle springa omkring på stan i sällskap med sina gamla pojkvänner, även om han i detta fallet hade med sig sin nya flickvän.

Den här dagen verkade aldrig vilja ta slut. Jag var på ett uselt humör och lät det gå ut över mina medarbetare på jobbet. När jag väl kom hem tog jag mig en stor whisky och gick sedan och lade mig på soffan i vardagsrummet. Jag tänkte att jag bara skulle vila lite en stund, så kanske det skulle kännas bättre sedan.

När jag vaknade ett antal timmar senare var det alldeles mörkt i lägenheten. Det som väckte mig var ljudet av en nyckel som sattes i låset. Det var Jane som var på väg in, men hon var inte ensam. Med sig hade hon Patrick och hans nya flickvän Linda. De ramlade in i vardagsrummet utan att till en början lägga märke till mig. Det var uppenbart av deras rörelser att de inte var helt nyktra någon av dem. Särskilt Jane var knappt att känna igen. Hon var glad och uppsluppen och hade klätt sig lite utmanande i en tajt, svart klänning, som visade mer än den dolde. Vad hade hon egentligen haft för sig under kvällen?

Plötsligt tände Jane lampan och det lev lite ljusare i rummet. Nu var jag inte så osynlig längre där jag halvlåg i soffan.

– Men Lasse! Jag trodde at du hade gått och lagt dig för länge sedan, sade Jane och fnittrade till.

– Nej, jag satt här och väntade på dig, svarade jag lite surt.

– Du får nog vänta ett tag till, lilla gubben. Vi är inte färdigfestade än, inte på långa vägar. Jag tog med mig Patrick och Linda på en liten drink och så.

– Ja, jag märker det, svarade jag. Låt inte mig störa, jag går nog och lägger mig nu.

– Ja, gör du det, din torris! Vi andra kan säkert hitta på någon kul sysselsättning tillsammans.

Hon såg på Patrick på ett konstigt sätt samtidigt som hon lät en hand glida genom hans brunlockiga hår. Jag kände hur jag blev alldeles kall i magen av svartsjuka. Jag kastade en hastig blick på Linda för att se hur hon tog min flickväns invit till hennes pojkvän, men hon verkade inte reagera nämnvärt.

Utan ett ord gick jag in i sängkammaren och slog igen dörren bakom mig. Jag slet av mig mina kläder och slängde dem i en hög på golvet och kröp därefter ned under täcket. Det var mörkt i sovrummet, men lite ljus sipprade in genom dörren och jag kunde inte somna. Från vardagsrummet hördes dämpade röster och andra konstiga ljud. Jag blev på en gång både nyfiken och svartsjuk på vad som kunde tänkas pågå på andra sidan av den stängda sovrumsdörren.

I det längsta kämpade jag emot, men till slut tog nyfikenheten överhand. Försiktigt tog jag mig upp ur sängen och tassade på bara fötter fram till dörren.

Jag böjde mig ned och försökte kika genom nyckelhålet. Det syntes inte mycket, så jag tog chansen och gläntade försiktigt på dörren. Vad jag fick se när den gled upp, fick håret att resa sig på min kropp, men inte bara håret…

Det var ganska skumt i rummet, det enda ljus som lyste upp kom från ett ar golvlampor som stod vid sidan av soffan, men jag hade inga svårigheter att uppfatta vad som skedde i rummet.

Jane, min flickvän, halvlåg naken i soffan. Soffbordet framför hade skjutits åt sidan och på golvet, mellan hennes särade ben guppade ett blont huvud upp och ned. Det var Linda som utan att skämmas tog för sig mellan Janes utspärrade ben.

Mina blickar gled förskräckt vidare. Visserligen var jag redan i ett chocktillstånd men åsynen av Patricks nakna kropp och hans stora, grova kuk som omslöts av Janes röda läppar, blev nästan för mycket för mig. Helt apatisk kunde jag bara åse hur hon sög kuk med girigt smackande läppar. Det var som om hon inte gjort annat i sitt unga liv. Med mig hade det minsann varit andra visor. De få gånger jag fått henne att ens försiktigt slicka lite på min kuk var lätt räknade. Men se på henne nu! Vad hade Patrick som inte jag hade – förutom en synnerligen välmatad hästkuk förstås?

Jag såg att Jane gillade det hon gjorde. Hennes läppar gled fram och tillbaka över det glansigt blålila ollonet och hennes tunga rörde sig utmed det långa, grova skaftet ända ned till den välfyllda pungen. Hon tog hans kulor i sin hand och rullade dem försiktigt mellan sina fingrar.

Jag trodde att jag skulle förgås. Visst var jag svartsjuk, men situationen var samtidigt så oerhört upphetsande att jag hade fått ett stånd utan like. Det gick inte att motstå frestelsen.

Långsamt och försiktigt lät jag min hand glida ned till min styva kuk. Det hade trängt fram lite vätska ur mitt ollon och det gjorde det lättare att få förhuden att glida upp. Jag runkade så tyst jag kunde men tydligen var det inte tyst nog. Plötsligt vände sig Jane om mot mig och såg rakt in i mina ögon.

Hon hade något vilt i blicken och skrattade rått åt mig.

– Jag visste väl att du skulle krypa fram till slut. Men det här är inte för dig. Du kan se på om du vill, men du får inte delta. Om du försöker något är det slut mellan oss – det lovar jag dig!

Jag visste inte hur jag skulle reagera men innerst inne älskade jag henne fortfarande och min rädsla för att förlora henne tog till slut överhanden. Kuvad gick jag fram till en av läderfåtöljerna och satte mig ned i den. Nu hade jag full uppsikt över vad som hände.

Jane vände sig på nytt mot Patrick och började smeka honom över hans håriga och muskulösa bringa. Själv var jag väl ingen sparris precis, men han var synnerligen välbyggd med ett kraftigt bröst och muskulösa överarmar, ingen kroppsbyggartyp men definitivt vältränad.

– Se på honom! Ser han inte bra ut? Det är nästan synd att jag lät honom slinka ifrån mig.

Hennes hand gled vidare ned över hans platta mage och slöt sig nu på nytt om den våldsamt styva kuken.

– Kolla in den här staken! Jag tror att det är dags att den får smaka lite fitta nu! Jag tror inte Linda har något emot att jag får lite av den här kuken – det finns ju så att det räcker åt oss båda.

Jane reste sig upp från soffan och ställde sig på knä i soffan, särade brett på benen och svankade med ryggen, så att hennes fuktglänsande fitta öppnade sig som en blomma.

– Kom nu Patrick, ge mig lite kuk! Jag vill att du tar mig hårt!

Patrick sade ingenting utan gick bara runt soffan och ställde sig bakom Janes stjärt som lyste vit mot den svarta skinnsoffan. Han tog sin tunga kuk i ena handen och runkade långsamt upp den till full storlek. Så förde han den försiktigt längs med Janes stjärtskåra och ned mot hennes fittöppning. Där stannade han till, som om han plötsligt blev lite tveksam, men det fanns ingen återvändo. Jane visade ingen tveksamhet. Hon pressade sin stjärt mot honom och hans kuk särade hennes fittläppar utan något som helst besvär och han gled djupt i henne.

Hon flämtade till och hennes fingrar grävde sig djupt in i soffryggen och hon slöt sina ögon. Det tog henne ett ögonblick att anpassa sig till hans dimensioner, men när hon väl gjort det kunde jag se hur det blev skönare och skönare för henne. Patrick stötte sin kuk hårdare och hårdare in och ut ur hennes lilla trånga fitta.

Själv satt jag passiv, eller i alla fall nästan. Hela situationen var ju smått pervers, men jag kunde inte undgå att hetsas av den. Min hand rörde sig snabbt upp och ned runt min styva lem. Det skulle inte dröja länge om jag fortsatte detta tempo. Jag kunde inte förstå varför det var så upphetsande att se min flickvän bli Billiga sexleksakerd av en annan man.

Men det var inte bara jag som hetsades av det som skedde. Linda, som klivit åt sidan när Patrick började stöta in i Jane, tyckte nu tydligen att det var dags att också hon fick vara med.

Hon gick fram till soffan och klättrade upp på ryggen. Med viss akrobatisk skicklighet manövrerade hon sig i sittande läge framför Janes ansikte och särade på sina långa, slanka ben. Försiktigt manövrerade hon sin fitta närmare Janes ansikte.

Jane var i detta läge inte nödbedd. Hon sträckte ut sina händer och särade på Lindas lår så att hon kunde komma åt bättre. Hennes tunga for ut och började ivrigt slicka i sig safterna från Lindas fitta.

Jag trodde knappt mina ögon. Jane hade aldrig tidigare med ett ord antytt att hon kunde tänka sig att ha sex med en annan kvinna. Tydligen var det ett och annat jag inte kände till om min flickvän. Patricks Linda verkade också njuta av det hela. Hennes mun var halvöppen och hon stönade allt högre. Hennes händer och fingrar lekte med sina små, styva bröstvårtor och hon knådade och nöp sig själv oavbrutet.

Jag kunde höra på Janes andhämtning att hon inte hade långt kvar till sin orgasm. Det var välkända ljud från våra egna älskogslekar och det ökade ytterligare min upphetsning. Min hand for som en kolv upp och ned och jag kände att det inte var långt kvar för mig heller.

Men det skulle visa sig att det fanns överraskningar kvar den här kvällen. Plötsligt vände sig Jane upp från Lindas glänsande fitta och såg mig rakt i ögonen.

– Nu ska du få se något alldeles extra, lilla gubben. Så här brukade Patrick och jag göra när vi ville ha det lite speciellt.

Hon vände sig mot Patrick som dragit sig ur hennes fitta. Jag såg honom i profil och det var med ett styng av avund jag beundrade hans stora, omskurna kuk som var så styv att den såg ut som om den skulle sprängas vilket ögonblick som helst.

– Du vet vad jag vill ha, sade Jane och fuktade sina röda läppar. Jag tror att det är halt nog.

– Vi får väl se, svarade Patrick.

Han smekte Janes glänsande fitta och tog lite av fittsåsen som han sedan smorde in sitt ollon med. Därefter särade han ytterligare på Janes ben och förde toppen av kuken mot hennes bak. Men den här gången var det inte fittan han siktade på. Försiktigt började han lirka sin köttklubba in i Janes bruna ros.

Jag trodde först inte på vad jag såg – det måste helt enkelt vara en dröm. Men jag insåg snart att så var inte fallet. Han var faktiskt på väg att Billiga sexleksaker min flickvän i stjärten. Centimeter efter centimeter av lång styv kuk letade sin väg in i hennes bak och inte ett ljud kom över hennes läppar.

Linda kände sig tydligen lite övergiven vid det här laget, för hon krånglade sig upp från soffan och gick fram till fåtöljen där jag satt och runkade för glatta livet.

– Det ser lite ensamt ut, sade hon. Låt mig ge dig något annat att pröva på.

Hon ställde sig med ryggen mot mig och började långsamt sänka sin mjölkvita stjärt ned över mitt stånd. Hennes fitta kändes hal och skön, men ändå trång nog för att omsluta mig helt. Hon tog det väldigt lugnt och varligt, men till slut var hon ändå helt nere över min kuk. Då började hon röra sig upp igen, fortfarande långsamt men med en speciell, sugande rörelse som fick det att pirra långt in i mina ljumskar. Det var en helt annan känsla än med Jane, och jag njöt i fulla drag.

Jane var nu så långt inne i sin egen njutning att hon inte längre verkade bry sig om vad jag tog mig för på min kant. Patrick stötte sin kuk fram och tillbaka i hennes trånga stjärt och hon stönade högt varje gång han nådde botten. Det var uppenbart att hon blev rejält Billiga sexleksakerd och att hon njöt av varje ögonblick.

Plötsligt började Patrick stöna allt högre, han drog ut sin kuk och riktade den mot Janes ansikte. Hon hasade snabbt ned från soffan, så att hon blev sittande på golvet med ryggen vänd mot den. Hon öppnade munnen och sträckte ut sin tunga. Patrick runkade nu sin kuk häftigt och med ett vrål började han spruta.

Långa, tjocka strålar av het, klibbig sperma sköt ut ur hans kuk och landade på Janes utsträckta tunga och i hennes svettiga ansikte.

Hon svalde häftigt, tog tag i hans kuk och började köra runt den i sitt ansikte, liksom mjölkade den på allt som fanns, och slickade till sist i sig de sista dropparna av den vita såsen.

Det blev signalen till min egen orgasm som kom rullande ända nedifrån mina fötter och som förflyttade sig med blixtens hastighet genom min kropp. Jag högg tag i Lindas guppande stjärt och tryckte henne hårt mot min kuk. Det var en varm, våt känsla som spred sig i mig och min sperma sköt ut i hårda, snärtiga stötar och in i Lindas fitta. Det var så skönt att det nästan gjorde ont, och jag både ville och inte ville att det skulle ta slut.

Linda ville definitivt inte att det skulle sluta nu. Hon lät mig vila ett kort ögonblick men började sedan röra sin fitta upp och ned över min fortfarande styva kuk.

Det gjorde nästan ont, men jag gjorde mitt bästa för att hänga med. Vid det här laget hade jag bara en dimmig uppfattning om vad Jane och Patrick höll på med, men jag brydde mig inte särskilt mycket.

Nu började Lindas andhämtning bli allt snabbare och ansträngd. Hon ökade tempot ytterligare och med ett par små skrik fick hon sin orgasm och hennes kropp skakade till, hennes fitta kramade om min kuk och det blev alldeles varmt där inne.

Hon sjönk ihop ovanpå mig med min kuk fortfarande djupt förankrad inne i henne.

Nu först märkte jag att Jane och Patrick satt och tittade på oss. Jane såg närmast road ut, men Patrick verkade ha lättare för att hålla sig för skratt.

– Wow, det var häftigt! sade Jane.

– Kanske det, svarade Patrick, men jag tror att det är dags för oss att gå nu. Kom nu Linda, tag dina kläder!

Han reste sig upp och började klä på sig och Linda följde hans exempel utan ett ord. Men innan hon gick stannade hon till vid mig och gav mig en djup kyss och viskade i mitt öra.

– Tack för allt, det var faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle bli!

När dörren slagit igen efter dem och Jane och jag var ensamma i lägenheten igen kom hon fram till mig och smekte mig på kinden.

– Vad tyckte du om mitt lilla initiativ? Det var väl ingen dum idé, va?

– Nej, det var kanske det som behövdes för at få lite liv i vårt sexliv igen. Kom nu, så går vi och lägger oss!

Jag reste mig upp från fåtöljen och det gick naturligtivs inte att dölja att jag hade stånd igen.

– Men Lasse då, är den till mig?

– Bara till dig, älskling!

Den bedragne


Related articles